Maak je misofonie weer leefbaar!

Herken je het ook dat je:

  • Altijd de radio, tv of afzuigkap aanzet als je gaat eten om de eetgeluiden van de anderen aan tafel niet te horen?
  • Gek wordt van smak- of slurp geluiden of als iemand op een toetsenbord aan het tikken is?
  • Altijd een koptelefoon op zet om irritante geluiden niet te horen?       
  • Wegloopt op je werk als je collega’s gaan lunchen?                    

Woedend wordt of ervan walgt als iemand geluiden maakt zoals smakken, slurpen, keelgeluiden maakt of als iemand op een pen klikt of tikt op een toetsenbord?

En dat dit steeds vaker gebeurt en de relatie met je huisgenoten hierdoor verslechtert en iedereen op eieren loopt?

Hoe zou het voor je zijn als jij en je huisgenoten weer ontspannen samen kunnen zijn zonder dat je je zo ergert aan eetgeluiden, smakken, slurpen, keelgeluiden, ademhalen? Dat jullie weer samen kunnen leven zonder dat alles in het teken van je misofonietriggers staat? 

Dit is mogelijk als: je de training van 8 bijeenkomsten van 1,5 uur volgt waarin de volledige misofonie behandeling wordt doorlopen.

Aan het eind van de training:

→ Heb je tools in handen om te kunnen ontspannen in situaties die je nu heel moeilijk vindt.

→ Veel inzichten en handvatten gekregen hoe je met de lastige situaties om kunt gaan.

→ Je hebt veel technieken in handen om toe te passen als in moeilijke situaties als zich een misofonietrigger voordoet zodat je veel vaker zult merken dat je minder last hebt van je misofonietriggers.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en mail naar misofoniepsycholoog@gmail.com



Testimonials van tevreden cliënten:

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, met een heel duidelijk plan en structuur wat aan het eind goed samen komt. Mijn misofonieklachten zijn aanzienlijk verminderd en de eetmomenten kennen weer veel meer ontspanning waar niet alleen ik maar ook mijn gezin heel blij mee is.

Karin weet goed waar ze het over heeft, snapt de achtergrond goed en heeft zicht op wat helpt en maakt wat je wilt bereiken heel concreet en meetbaar.” Anne, 42 jaar

Wacht er niet te lang mee, doe het gewoon, je hebt niets te verliezen.” Anoniem, 36 jaar

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, met een heel duidelijk plan en structuur wat aan het eind goed samen komt. Mijn misofonieklachten zijn aanzienlijk verminderd en de eetmomenten kennen weer veel meer ontspanning waar niet alleen ik maar ook mijn gezin heel blij mee is.

Veel tools geleerd om te kunnen ontspannen in situaties die ik eerder moeilijk vond. Karin is inhoudelijk heel deskundig, ze weet goed wat je aan het doen bent en weet ook precies waarom we de oefeningen doen. Met het oefenen van de geluiden in een situatie denkt ze heel erg mee hoe je iets het beste kunt oefenen en werkt daar op de juiste manier vanuit haar achtergrondkennis naar toe om het doel te bereiken.” Nina, 38 jaar

Veel inzichten en handvatten gekregen om er op een andere manier mee om te gaan. Rustige uitleg, goede voorbeelden gekregen om actief met je eigen geluiden aan de slag te gaan. Ik kon rust vinden in de irritatie over de geluiden. Ik heb Karin als heel prettig ervaren door de rust en openheid die ze gaf, zonder oordeel en doordat ze doorvraagt zodat ieder individueel ook aan bod komt.Iedereen wordt in haar / zijn waarde gelaten. Ook kreeg iedereen z’n eigen tij. Ik had het niet willen missen” Tessa, 39 jaar

Mensen die last hebben van geluiden van spelende kinderen kunnen ook dezelfde tools gebruiken die hier worden aangeleerd en daar baat bij hebben. Ondanks dat de triggers verschillend zijn is er wel sprake van dezelfde klachten (gevolgen van de geluiden) . Ik heb handvatten aangereikt gekregen om concreet aan de slag te gaan wat mij houvast heeft gegeven in moeilijke situaties. Ik vind het belangrijk om aan te geven dat  als je last hebt van andere geluiden dan bv eetgeluiden deze training ook helpt. En het is niet alleen voor jonge mensen. Je bent nooit te oud om te leren. Cynthia, 46 jaar

Meld je nu aan: misofoniepsycholoog@gmail.com

Lees hier de veelgestelde vragen