Reacties van deelnemers

Veel inzichten en handvatten gekregen om er op een andere manier mee om te gaan.

Tessa, 39 jaar

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, met een heel duidelijk plan en structuur wat aan het eind goed samen komt. Mijn misofonieklachten zijn aanzienlijk verminderd en de eetmomenten kennen weer veel meer ontspanning waar niet alleen ik maar ook mijn gezin heel blij mee is.

Karin weet goed waar ze het over heeft, snapt de achtergrond goed en heeft zicht op wat helpt en maakt wat je wilt bereiken heel concreet en meetbaar.

Anne, 42 jaar

De training heeft het mij erg geholpen, vooral ook om mijn familie erbij te betrekken en er open over te zijn. Wat tot meer begrip en steun in het gezin heeft geleid.

Ik merk dat als ik de oefeningen echt doe, dat het helpt.

Marcel, 52 jaar

Voor mij werkte het goed dat ik meerdere tools aangereikt kreeg en daarin zelf kon kiezen wat bij mij paste. Je kreeg meteen uitleg gekregen wat er wel en niet werkt en ik ben me veel meer bewust geworden van alles. De puzzelstukjes zijn nu in elkaar gevallen.

Ik vond het eerst in de groep een beetje onwennig. Maar wat mensen altijd van groepstherapie zeggen: het werkt gewoon. En vond ik het toch gewoon heel fijn. Mensen zijn open, mensen die je helemaal niet kent. Ik vond het erg fijn dat iedereen zo open was.

Je hoeft jezelf je niet te schamen en je herkent dingen van elkaar ondanks dat je verschillende triggers kunt hebben. Het komt op dezelfde gevoelens neer en je hebt in de basis van dezelfde dingen last en je leert ook weer anders kijken naar de dingen.

Nick, 24 jaar

Toegankelijke training, het is een goede eerste stap voor verbetering van de misofonieklachten.

Het voelde echt als een veilige omgeving die gecreƫerd is, wat erg fijn was. Zodat je je open kon stellen en je verhaal met elkaar kon delen.

Vera, 32 jaar

De Misofoniepsycholoog was mij aangeraden omdat met mijn drukke leven de mogelijkheid om behandeling online te doen goed uitkomt. Heel positief om de training te volgen.

Karin heeft echt goede kennis van misofonie en de opdrachten waren leuk en goed uitvoerbaar . Ik raad aan aan om je snel te laten helpen en er niet mee rond te blijven lopen. Je haalt er altijd iets uit. Ik heb het als erg leerzaam ervaren en een verbetering voor mezelf in de dagelijkse bezigheden.

Joline, 29 jaar

Wacht er niet te lang mee, doe het gewoon, je hebt niets te verliezen.

Anoniem, 36 jaar