Categorieën
Geen categorie

Misofonie

Deze website is under construction en wordt nog bijgewerkt.

Welkom bij de misofonie psycholoog!

Misofonie is het niet kunnen verdragen van bepaalde geluiden zoals het geluid van het eten van een appel, smakgeluiden tot aan het schuiven met een stoel. Het niet verdragen van deze geluiden kan zich uiten in enorme woede en walging.

De misofoniepsycholoog.nl heeft een podcast over misofonie, SoundBites. In de podcast zijn mensen te gast die misofonie hebben en daarover vertellen. Kortom, deze podcast gaat over herkenning, erkenning, informatie en inspiratie over misofonie. Er zijn al meerdere afleveringen van de podcast SoundBites beschikbaar, zie ook hieronder. Op Spotify, Apple Podcasts en de andere podcast platforms valt SoundBites te beluisteren.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: misofoniepsycholoog@gmail.com

Een speciale aflevering van de SoundBites podcast namelijk een kerstaflevering. Heb je misofonie en zie je op tegen de feestdagen luister dan naar deze kerstaflevering.
Met een top 3 van uitdagingen en tips om met de feestdagen om te gaan als je misofonie hebt. Ook in deze speciale kerstaflevering een interview met Kayleigh die over haar ervaring met misofonie en het kerstdiner vertelt.
In deze allereerste aflevering is Jacoline te gast. Zij vertelt over wat voor impact misofonie op haar leven heeft.
In deze aflevering een terugblik op de Dag van de Misofonie op 7 november. Er wordt teruggekeken naar de eet- en drinkvrije bioscoop avond die
werd georganiseerd door de patiëntenvereniging van misofonie.


Op de Dag van de Misofonie (7 november 2022) is er iets speciaals georganiseerd door de patiëntenvereniging, nl. een eet- en drinkvrije avond in de bioscoop in Alpen aan den Rijn.


De SoundBites Podcast gaat over misofonie. Misofonie is het niet kunnen verdragen van bepaalde geluiden zoals het geluid van het eten van een appel, smakgeluiden tot aan het schuiven met een stoel. In de podcast zijn mensen te gast die misofonie hebben en daarover vertellen. Kortom, deze podcast gaat over herkenning, erkenning, informatie en inspiratie over misofonie.

SoundBites • Een podcast op Anchor

Één reactie op “Misofonie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *